2011. július 30., szombat

Ligeti György: Úristen, megint tréning! - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Úristen, megint tréning! A könyv listaára: 2699 Ft. Leírás:
A szakmai körökben rendkívül elismert szociológus és tréner legújabb kötete a tréninggel foglalkozik. Úristen, megint training! - kiálthat fel sok vállalati munkatárs, a rendszeres - és kötelező - képzésektől tartva. Jelen kötet azért született, hogy ez ne így legyen - hogy a tréningek színvonalasak és érdekesek legyenek. Hol is van a hiba? Mi a különbség a csapatépítés és a berúgás között, és ez utóbbi hogyan szolgálja a szervezet fejlesztését? Milyen nehézségeket okozhat egy tréning helyszíne? Mi a szervezet vezetőjének és mi a tréner felelőssége? Hogyan járul hozzá a tréning egy cég üzleti sikeréhez és hogyan nem? Ezekre a kérdésekre is megadja a választ a könyv, megismertetve azon elvekkel az olvasókat, melyekre a szerző saját üzleti szervezetét is építette. Az első fejezet (Pfuj! ) a lehetséges tréning-hibákat mutatja be, a pozitív tapasztalatokat bemutató fejezet címe pedig: Hurrá! A harmadik fejezet (Profit) kifejezetten a megrendelőknek szól, bemutatva, hogyan is hozhat üzleti hasznot a tréning. Külön rész (Humanitás) mutatja be, hogyan is tehető humánussá a munkahely a tréningekkel, az utolsó fejezet (Zenetréning) pedig egy a megszokottól merőben eltérő, kétnapos tréningprogram tapasztalatait osztja meg az olvasókkal (közölve egy konkrét forgatókönyvet is). A tankönyvszerű részeket humanrobot névre keresztelt szövegdobozok szakítják meg, más és más szempontból mutatva be a helyzeteket. Széles körben ajánlható, közérthető nyelven írt kötet. ISBN: 978-615-5113-13-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 04:36
. Ligeti György: Úristen, megint tréning! - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése